Ahti, Vellamo ja Vesku-diplomi ovat Vesijärvisäätiön yritystukijatasot

Vesijärvisäätiö on kolme eritasoista yritystukijapakettia. Nämä ovat Ahti-päätukija, Vellamo-tukija ja Vesku-diplomi. Tukijuuden muodot ja sisältö ovat kuitenkin aina neuvottelukysymyksiä ja pyrimme räätälöimään juuri Sinun yrityksellesi parhaan ratkaisun. 

Ota yhteyttä joko yhteyspäällikkö Anu Isojärveen, puh. 040 5123 118 tai ohjelmajohtaja Heikki Mäkiseen, puh. 040 514 8513 tai etunimi.sukunimi@vesijarvi.fi. 

Ahti-päätukija

Ahti-päätukijuuden peruspaketti on 10 000 € vuosipanostus kolmen vuoden ajan. Päätukijayritys näkyy logollaan kaikessa Vesijärvisäätiön markkinoinnissa ja viestinnässä, kuten tapahtumissa, lehti-ilmoittelussa, säätiön verkkosivuilla ja facebookissa.

Päätukija saa käyttönsä I love Vesijärvi –logon, Vesijärvi–videon oman yrityksensä logolla, sähköpostiallekirjoituksen sekä diplomin tukijuudesta. Lisäksi sopimukseen kuuluu vuosittaiset tapaamiset muiden päätukijoiden kanssa ja vapaasti käytettävät faktatiedot siitä, mitä juuri tämän yrityksen antamalla tuella voidaan Vesijärven hyväksi tehdä.

Pakettiin kuuluu myös ohjelmajohtaja Heikki Mäkisen Vesijärvi-luento tai säätiön muun edustajan sovittu osallistuminen Ahti-päätukijayrityksen tilaisuuteen.

Vellamo-tukija

Vellamo-tukija pääsee 4 000 euron vuosipanostuksella konkreettisesti mukaan Vesijärven hoitotyöhön. Yritys voi vapaasti käyttää viestinnässään faktatietoja siitä, mitä juuri tämän yrityksen antamalla tuella voidaan Vesijärven hyväksi tehdä.

Esimerkiksi: ”Oy Yritys Ab on osallistunut Vesijärven hoitotoimiin lahjoittamalla kaislanniittokoneen säätiön käyttöön viideksi vuorokaudeksi. Siinä ajassa ehditään niittää 10 ha kaisloja, jotka häiritsevät uimarantoja ja hankaloittavat vesille pääsyä".

Lisäksi: sähköpostiallekirjoitus, logonäkyvyys säätiön verkkosivulla, tarra/diplomi, tukijuudesta informointi facebookissa.

Vesku-diplomi

Vesku-diplomin minimisuuruus on 1 000 euroa, ja lahjoituksesta saa nimensä mukaisesti diplomin. Lahjoituksesta kerrotaan Vesijärvisäätiön facebookissa.

Tieteen tukemiseen annetut lahjoitukset ovat vähennyskelpoisia