Valitse sivu

Kokoamme taas perinteistä Vesijärvi-seinäkalenteria! Sinäkin voit ottaa osaa kalenterin tekoon lähettämällä meille ehdolle omia kuviasi. Parhaat kuvat julkaistaan vuoden 2025 kalenterissa. Kalenteri tulee myyntiin Vesijärvisäätiön verkkokauppaan ja paikallisiin liikkeisiin arviolta marraskuun aikana. Myynnistä syntyvä tuotto käytetään paikallisten vesistöjemme hyväksi!

Kuvien tulee olla vaakamallisia – pystysuunnassa otettuja kuvia ei valitettavasti voida julkaista. Kuvaa mahdollisimman hyvällä resoluutiolla, jotta laatu riittäisi A4-kokoiseen printtiin. Lähetäthän vain sellaisia valokuvia, jotka olet itse kuvannut tai joiden käyttöön ja julkaisuun sinulla on kuvaajan lupa.

Pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan kalenterista monipuolisen kokonaisuuden, jonka kuvissa on monen tyylisiä vesistöaiheisia kuvia eri vuodenajoilta. Kannattaa siis vilkaista muutkin kuin kesällä kuvatut otokset läpi, jos kuva-arkistostasi löytyisi vaikkapa kivoja loppusyksyn tai alkutalven helmiä! Kuva voi olla esimerkiksi rauhallinen maisemakuva, taiteellinen lähikuva pienestä yksityiskohdasta tai siinä voi näkyä, mitä vedessä ja veden äärellä voi harrastaa. Kuvat, joissa näkyy ihmisiä tai eläimiä, tuovat oman eläväisen lisänsä kalenteriin. Vain mielikuvitus on rajana! Ainoa rajoitus on, että kuvien tulisi olla Lahdessa, Hollolassa tai Asikkalassa kuvattu. Vesistön ei tarvitse olla juuri Vesijärvi, vaan myös muilta alueen vesistöiltä otetut kuvat ovat tervetulleita mukaan kalenteriin.

Kuvia voi lähettää sunnuntaihin 29.9. asti sähköpostitse osoitteeseen info@vesijarvi.fi. Kerro viestissä nimesi ja mahdollinen Instagram-tilisi, mikäli haluaisit myös sen mainittavan kuvan/kuvien julkaisun yhteydessä. Kalenterin lisäksi kuvia saatetaan käyttää kuvaajan nimi mainiten muihin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kuten uutiskirjeen tai somepostauksen kuvituksena. Ilmoitathan jo kuvia lähettäessä, mikäli kuviasi ei saa käyttää missään muualla paitsi kalenterissa.

Tehdään taas yhdessä upea kalenteri ensi vuodeksi!