Yritykset tukijoina

Tukemalla Vesijärven ja lähijärvien hoitotoimenpiteitä, yrityksenne auttaa järvien kunnossapidossa ja edistää järvien virkistyskäyttöä.

  • Kerromme uusista tukijoista sivustollamme sekä Facebookissa
  • Lähetämme tiedotteita ja kutsuja tilaisuuksiin
  • Voitte käyttää Vesijärvisäätiön tuottamaa materiaalia vesien kunnossapidosta ja kertoa niiden avulla, kuinka yrityksenne on tukemassa Vesijärven hoitotoimenpiteitä.

Elinkeinoelämällä on ollut ratkaiseva rooli jo säätiötä perustettaessa, sillä Kemppi Oy, Esan Kirjapaino Oy ja Lahden Teollisuusseura ry ovat yhdessä Lahden, Hollolan ja Asikkalan kanssa säätiön perustajajäseniä.

Vesijärvisäätiöllä on kolme eritasoista yritystukipakettia. Nämä ovat pienimmästä suurimpaan:

  • Vesku
  • Vellamo
  • Ahti

Tukijuuden muodot ja sisältö ovat kuitenkin aina neuvottelukysymyksiä ja pyrimme räätälöimään juuri Sinun yrityksellesi parhaan ratkaisun.

Haluatko lisätietoa siitä, miten juuri Sinun yrityksesi voisi toimia yhteisten vesistöjen hyväksi? Ota yhteyttä säätiömme ohjelmajohtajaan Heikki Mäkiseen, puh. 040 514 8513, heikki.makinen@vesijarvi.fi.

Voit myös tukea toimintaamme suoraan Vesijärvi-kaupan kautta lahjoittamalla vapaavalinteisen summan erilaisiin hoitotoimenpiteisiin.

Liity yritystukijaksi

Valitse yrityksellesi sopiva tukijataso ja tule mukaan rakentamaan puhtaampaa ja elinvoimaisempaa Vesijärveä! Tukijana saat konkreettista näkyvyyttä ja voit kertoa henkilöstöllenne sekä asiakkaillenne osallistumisestanne tärkeään ympäristötyöhön. Tukijatasot tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia yhteistyölle ja viestinnälle – aina pienemmästä Vesku-tukipaketista laajaan Ahti-päätukijuuteen, joka mahdollistaa syvällisen ja pitkäjänteisen vaikuttamisen alueen vesienhoitoon. Valitse oma tapasi vaikuttaa ja lähde mukaan tukemaan yhteistä tavoitettamme!

Päätukijamme

Haluatko nähdä yrityksesi logon tässä?

Liity yritystukijoiden joukkoon

Lähde mukaan turvaamaan puhtaat ja elinvoimaiset vesistöt. Yritystukijana tuet paikallista luontoa, saat näkvyyttä ja vaikutat alueemme hyvinvointiin.

Yhdessä voimme tehdä enemmän!

Piirretty iloinen hauki